Algemene voorwaarden

Privacy statement

Als u besluit uw gegevens naar het Werken in Zuid-Holland Zuid te zenden, geeft u Werken in Zuid-Holland Zuid daarmee uitdrukkelijk toestemming om deze gegevens te gebruiken bij het vinden van werk of bij het vervullen van uw vacature.
Werken in Zuid-Holland Zuid zal vertrouwelijk met deze gegevens omgaan en ze alleen ter beschikking stellen aan een ander met het doel werk te vinden of een vacature te vervullen.

 

Disclaimer

De informatie op deze site is met de grootst mogelijk zorg samengesteld. Niettemin kan Werken in Zuid-Holland Zuid niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten en kan aan de inhoud daarvan geen enkel recht worden ontleend.
Deze site is gemaakt en wordt geƫxploiteerd door het Werken in Zuid-Holland Zuid. Nederlandse wetgeving is van toepassing op de diensten van het Werken in Zuid-Holland Zuid en de inhoud van deze tekst.

De werkgever is verantwoordelijk voor zijn keuze van een kandidaat, en de kandidaat is verantwoordelijk voor zijn keuze van een werkgever.

Werken in Zuid-Holland Zuid is niet aansprakelijk, indien de kandidaat niet blijkt te voldoen aan de door de werkgever gestelde vereisten of verwachtingen, of indien de werkgever niet blijkt te voldoen aan de door de werkgever gestelde vereisten of verwachtingen.